سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی گرافیک و طراحی بنر

CALL TO ACTION) CTA)

ممکن است لازم باشد در انتهای برخی از بنرهای تبلیغاتی که طراحی می‌کنید، مخاطب را به درگیری بیشتر و ادامه دادن ترغیب کنید. به همین خاطر باید CTA مناسب هم در بنرتان بگنجانید. CTA مناسب باید به‌راحتی دیده شود و مخاطب را به صفحه دیگری که مدنظر دارید، راهنمایی کند. برای ساختن CTA مناسب باید صفحه‌ای که قرار است ترافیک بازدیدها به آن راهنمایی شود را به‌خوبی تحلیل کنید. برای تحقق هدف مشتری‌تان در قطعی کردن فروش، دعوت مخاطب به عضویت در وب‌سایت یا خواندن مطلبی در وبلاگشان باید کاری کنید که بازدیدکننده‌ها بعد از کلیک روی بنر تبلیغاتی، در وب‌سایت بمانند. ممکن است گاهی بازدیدکنندگان بعد از کلیک روی بنر و هدایت به صفحه بعد، بلافاصله آن را ببندند. دلیل آن‌ها در اغلب مواقع به عدم هماهنگی میان محتوای تبلیغات و صفحه بعد مربوط می‌شود.

تبلیغات بنری و محتوای وب‌سایت شرکت Sony همیشه از رنگ و فونت یکسان و زمینه به رنگ سفید بهره می‌برند و باهم در هماهنگی کامل هستند.

هنگام طراحی CTA برای بنر، از خودتان تست بینایی بگیرید!

این تست به‌منظور آزمایش کارآمد بودن CTA و توان آن در جلب نظر بازدیدکننده انجام می‌شود. برای این کار 3 قدم از مانیتورتان فاصله گرفته و چشمانتان را به هم نزدیک کنید. اگر در این حالت نتوانید به‌راحتی CTA را روی مانیتور تشخیص دهید، باید در طراحی آن تجدیدنظر کنید. بنر تبلیغاتی شرکت Acer را ببینید. آیا CTA این بنر می‌تواند تست بینایی را موفقیت‌آمیز پشت سر بگذارد؟ البته که نه. این بنر با پس‌زمینه سبز یکدست طراحی شده و CTA آن نسبت به سایر اجزا اصلاً برجسته دیده نمی‌شود؛ پس نمی‌تواند توجه بیننده را جلب کند و ممکن است مخاطب اصلاً آن را نبیند. حالا به بنر تبلیغاتی Target نگاه کنید که از شما دعوت می‌کند با انتخاب یک دکمه آبی‌رنگ به فروشگاهشان مراجعه کنید. این CTA قطعاً آزمون بینایی را با موفقیت می‌گذراند. برای طراحی یک CTA واضح به خاطر داشته باشید که رنگ آن باید با پس‌زمینه متفاوت انتخاب شود. اگر ممکن است از رنگی برای آن استفاده کنید که در دیگر قسمت‌های بنر دیده نمی‌شود. CTA بهتر است در پایین بنر و دور از عکس اصلی قرار گیرد. آن را حتی‌الامکان در کنار اجزای دیگر قرار ندهید تا به‌تنهایی نظر مخاطب را جلب کند. اغلب دکمه‌های CTA معمولاً زیر عکس و متن اصلی تبلیغ طراحی می‌شوند تا مخاطب ابتدا محتوا را بخواند و بعد تصمیم بگیرد که آیا مایل است ادامه دهد یا خیر. البته گاهی هم پیش می‌آید که این ترتیب در طراحی بنر توسط گرافیست‌ها تغییر پیدا کند و CTA در حاشیه یا حتی بالای صفحه قرار گیرد اما این اتفاق به‌ندرت می‌افتد.