سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحی گرافیک و طراحی بنر

خطاهای رایج در طراحی بنر تبلیغاتی

با اینکه پیمانکار تبلیغاتی‌تان، وظیفه‌ی طراحی بنر تبلیغاتی شما و انتشار آن را به عهده دارد، مهم‌ترین عامل پیروزی یا شکست تبلیغاتی شما، خودتان هستید. با کمی خلاقیت و نوآوری، می‌توانید بهترین نتیجه را از تبلیغات‌تان بگیرید. یا حتی برعکس، با اشتباهات رایجی که معمولا بسیاری از صاحبان کسب‌وکار مرتکب آن می‌شوند، تمام سرمایه‌ی تبلیغاتی خود را بدون دریافت بازخورد به باد می‌دهید.

1. استفاده از عکس‌های بی‌کیفیت و رنگ‌های نامناسب

جلوه‌های بصری مناسب، ناخودآگاه توجه مخاطب را به تبلیغات شما و کلیک بر آن جلب خواهد کرد. طبیعتا اگر عکس‌های مورد استفاده‌ی شما در تبلیغات، بی‌کیفیت و بی‌ارتباط با تبلیغات شما باشند یا رنگ‌های به کار رفته در آن به گونه‌ای کارشناسی‌شده در کنار هم چیده نشده‌ باشند، مخاطب را از تبلیغات شما زده ‌می‌کند.

 

نکته: بنرهای مثال زده شده واقعی نیستند و صرفا به‌منظور آموزش و درک بهتر این موضوع طراحی شده‌اند.

 

استفاده از عکس‌های بی‌کیفیت و رنگ‌های نامناسب در طراحی بنر تبلیغاتی

 

برای طراحی جلوه‌های گرافیکی و عکس‌های بنر، کمی دست و دل‌بازتر عمل کنید و از یک کارشناس گرافیک کمک بگیرید. جلوه‌های بصری مناسب، کمک زیادی به دیده شدن تبلیغات شما می‌کند.

 

2. انعکاس نادرست هویت برند

مهم‌ترین اشتباهی که صاحبان کسب‌وکار در طراحی بنر تبلیغاتی خود مرتکب می‌شوند، معرفی ناقص یا ضعیف برند و المان‌های موجود در برند است. این نکته را در نظر داشته باشید که برند شما، هویت کسب و کار شماست. لوگو، رنگ‌ها، مفاهیم و المان‌های برند و ارتباط آن با محصولات یا خدمات شما، باید به شکلی واضح، بی‌نقص و پررنگ در برند حضور داشته باشد. هرچه خلاقیت به کاررفته در استفاده از هویت برند شما بیشتر باشد، تبلیغات شما شسته‌رفته‌تر و جذاب‌تر خواهد شد.

 

اگر هدف شما ارائه‌ی یک ارزش (تخفیف، شرایط ویژه، محصولی جدید و …) یا درخواست از مخاطب برای ورود به وبسایت یا انجام فعالیتی دیگر است، میزان نمایش لوگوی شما نباید این ارزش یا درخواست را تحت‌الشعاع قرار بدهد و از تأثیرگذاری آن کم کند.

 

3. نداشتن فراخوان درست برای انجام فعالیت (CTA)

CTA (مخفف Call To Action) به معنی دعوت از مخاطب برای انجام یک کار است. شما می‌توانید بسته به هدف مورد نظرتان، از مخاطب دعوت کنید تا پس از دیدن تبلیغات شما، روی لینک مورد نظرتان کلیک کند، یا با وارد کردن ایمیل یا ثبت شماره‌‌ی همراه، عضو خبرنامه‌ی شما شود. نکته‌ی مهم در طراحی CTA مناسب، نحوه‌ی قراردادن این دسترسی در بنر است.

 

به نمونه بنر تبلیغاتی زیر توجه کنید. درست است که بنر تبلیغاتی می‌تواند به صفحه‌ی مورد نظر شما یا همان لندینگ لینک شود، اما نباید از معجزه‌ی CTA غافل شد که در بنر سمت راست به صورت دکمه «خرید کنید» نمایش داده شده است. همچنین جای‌گذاری این دسترسی باید هوشمندانه طراحی شود و پس از ارائه‌ی اطلاعات کلیدی، مشتری را به انجام فعالیت مورد نظر شما ترغیب کند.

 

CTA در طراحی بنر تبلیغاتی

 

متأسفانه بسیاری از بنرهای تبلیغاتی، از این بُعد روان‌شناختی تبلیغات خود غافل می‌مانند و راه ارتباط خودشان و مشتری را مسدود می‌کنند.

 

4. استفاده‌ی نادرست از کلمات

اشتباه بعدی، استفاده‌ی نامناسب از کلمات و جملات برای معرفی خدمات در بنر تبلیغاتی است. جملات و کلمات به‌کار رفته در تبلیغات، باید روشن، مستقیم و به ساده‌ترین و خلاقانه‌ترین شکل ممکن، محصول، خدمت، رویداد یا کمپین شما را معرفی کنند. متن تبلیغاتی نباید بیش از حد کوتاه و ناقص، یا بیش از اندازه بلند و خسته‌کننده باشد. متن کوتاه، مشتری را سردرگم می‌کند و به او اجازه نمی‌دهد به‌درستی منظور شما را درک کند؛ هم‌چنین متن و توضیحات اضافه و بیش از اندازه هم مخاطب را زده ‌می‌کند.

 

دنیای مجازی، دنیای ایجاز و اختصار است. به‌نظر کارشناسان تبلیغات‌های اینترنتی، میانگین آستانه‌ی تحمل افراد در فضای مجازی، در حدود هفت ثانیه است. متن شما باید در هفت ثانیه، برند شما را معرفی و مخاطب را اقناع کند که خدمات شما مناسب اوست.

 

5. نمایش نادرست اطلاعات

تا به اینجای کار، در طراحی بنر تبلیغاتی هویت برند را به‌خوبی منعکس و فراخوان درستی تعریف کرده‌اید؛ همچنین عبارات مختصر و خلاقانه‌ای برای انتقال پیام‌تان در نظر گرفته‌اید. خب، تنها کافی است این عبارات در بنر شما قرار بگیرند و تمام!

 

اما اشتباه بزرگ همینجا رخ می‌دهد!

 

بسیاری از طراحان بدون رعایت اصول منطقی طراحی بنر، درگیر ظواهر طراحی می‌شوند. یکی از این اصول توجه به زبان نوشته‌های بنر است. فارسی‌زبانان از راست به چپ اطلاعات بنر را دنبال می‌کنند. پس بهتر است اطلاعات کلیدی، به ترتیب اولویتِ ارائه به مخاطب، از راست به چپ در بنر جای‌گذاری شوند.